SHPËRNDAJE

Edhe 20 ditë na ndajnë nga një duel i paparë deri më tani i cili do të zhvillohet në lojën Ping Pong në mes të kampionit Gjerman Timo Boll dhe robotit të super fuqishëm Kuka.

Ky dual është organizuar nga Kuka Robotics me ç’ rast do të festohet edhe hapja e centralit të saj të parë të prodhimit në Shanghai.

Pra, me 11 Mars 2014 do të na pret një duel interesant në mes të njeriut dhe robotit. /ameble

[youtube id=”_mbdtupCbc4″ width=”600″ height=”350″]

SHPËRNDAJE