SHPËRNDAJE

YouTube pas lansimit të versionit e ri testues për kanale “One Channel” muajin e kaluar, tani ka filluar të aplikojnë për të gjithë përdoruesit tjerë që përdorin kanale ne YouTube. Lajmi është zbuluar me anë të një bllog posti të YouTube-it dhe gjithashtu është publikuar një video të re promovuese duke treguar atë së çfarë ofron shërbimi i ri YouTube One Channel.

Versionin i ri One Channel, Google e ka dizajnuar me një pamje të përsosur përmes shfletuesve, gjithashtu për të gjitha ekranet dhe pajisjet, duke u dhënë mundësin përdoruesve për të pasur më shumë vizitorë dhe abonentë. Për më shumë informata mbi ndryshimet e YouTube One Channel mund të gjeni në uebfaqen e tyre të internetit YouTube. |ameble| 

[youtube id=”bRJEmA6P1SQ” width=”600″ height=”350″][divider top=”0″]

SHPËRNDAJE