SHPËRNDAJE

Amazon Kindle Fire HD ofron një ekran i cili është i barabartë me ekranin e iPad, duke potencuar dhe çmimin se është më i lirë për 200 $. Këtë e ka demonstruar në një video komerciale të shkurtë, duke bërë krahasimin e ekraneve, në të cilin realisht nuk vërehen fare dallime sa i përket cilësisë se ekranit.

Çfarë Amazon dëshiron t’iu informon, shikoje videon e paraqitur. |ameble|

[youtube id=”XtJBQHLdcM4″ width=”600″ height=”350″]

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE