SHPËRNDAJE

Si duket edhe klubet e natës kaDuplexnë filluar të investojnë në aplikacione për smartphone-t, në mënyrë që të jenë më afër me klientë.

Pikërisht, klubi i natës në Prishtinë “DUPLEX”, ka bërë një hap konkret, duke investuar në krijimin e një aplikacioni “DUPLEX” për iOS dhe Android.

Në faqen zyrtare të DUPLEX Club në Facebook, thuhet se aplikacioni është zhvilluar për evenimentet, galeritë dhe informatat e “DUPLEX Club”, i cili poashtu ofron edhe galeritë e fundit nga evenimentet e mbajtura në lokacionet e klubit, si informata mbi evenimentet që do të mbahen.

Aplikacionin “DUPLEX” mund të shkarkoni më poshtë.
iOS: “DUPLEX”
Android: “DUPLEX”  |ameble|

SHPËRNDAJE