SHPËRNDAJE

Kompania private Belkin ka njoftuar se ka arritur një marrëveshje me Cisco-n për të blerë biznesin e tyre Linksys (Home Networking Business), duke përfshirë këtu produktet e saj, teknologjinë dhe punonjësit e talentuar.

Ne jemi shumë të ngazëllyer për këtë marrëveshje, tha Chet Pipkin, shefi ekzekutiv i kompanisë Belkin. “Organizatat tona ndajnë dy besime shumë thelbësore, kemi qëllime të njëjta dhe ndajnë një pasion për plotësimin e nevojave të klientëve tanë nëpër pikat e ndryshme. Qëllimi përfundimtar nga Belkin është që të jetë udhëheqës global për lidhjet në shtëpi dhe hapësirë (rrjeteve pa tel me WiFi) dhe kjo marrëveshje është një hap i rëndësishëm për të kuptuar vizionin tonë. ”

Nuk ka detaje ende se sa kanë paguar Belkin Cisco-n për Linksys. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE