SHPËRNDAJE

Në qoftë se iPhone5 i ri do të duket i bukur më ngjyre  të zezë, atëherë modeli i bardhë duket edhe më i lezetshëm. Alumini dhe rrethi i trupit, krom i theksuar në të bardhë duket i mrekullueshëm. Këto fotografi qe i shihni më poshtë janë shfaqur nëpër portalet e internetit që janë koncept se si do t duket IPhone 5 në dy ngjyrat(bardhë dhe e zezë). Koncepti i këtij dizajni është bërë nga Martin Hajek. |ameble|

[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE