SHPËRNDAJE

DevCon5 (HTML5 Developer and Mobile Applications) është një konferencë për zhvilluesit e ueb-it, dizajnerët, arkitektët, strategët dhe lider të teknologjisë së biznesit që mbahet me 27-29 nëntor në San Francisko.

Këtu mësohet se si duhet shfrytëzuar fuqinë e HTML5 për të krijuar përvoja dinamike për përdorues, për të krijuar grafika dhe video, si dhe ndërtuar modele të reja të biznesit për telefona. Konferenca është një program i përbërë nga tre shirita, ai i lojërave, i dorëzimi të aplikacioneve, dhe shiriti i zhvillimit.

DevCon5 do të nxjerrë në pah mundësitë e pafundme të HTML5, për t‘sotmen dhe të ardhmen. Temat qe përfshijnë DevCon5 janë: CSS3, HTML5, JTouch, PhoneGap, Node.js, Unity, Canvas, WebGL, zhvillimi i API-t për HTML5, j query, Raphael JS, si dhe shumë tjera. Kjo ngjarje gjithashtu përfshin një seminar WebRTC që do të prezantohet nga Google. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE