SHPËRNDAJE

Konferenca vjetore për zhvilluesit nga Google, “Google I/O 2013 developer” është caktuar të mbahet në mes 15 dhe 17 Majit dhe mbahet në Moscone Center të San Francisco’s, Google ka përditësuar faqen e saj Google I/O 2013 developer me një numër të madh enigmash. Nëse hapni uebfaqen e internetit Google I/O 2013 dhe klikoni në njërën nga dy imazhet kryesore, në ‘I’ ose në ‘O’, pas disa klikimeve kalohet në një uebfaqe të re, që prapë nuk dyshohet për asgjë ose nuk jap asnjë .

Më shumë detaje mund të gjeni në uebfaqen e internetit Google I/O, nga kjo ngjarje priten Android 5.0 Key Lime Pie dhe gjithashtu Motorola X Phone. |ameble| 

SHPËRNDAJE