SHPËRNDAJE

Microsoft Studios ka konfirmuar se shumë lojëra do të jenë në dispozicion duke filluar nga 26 tetor. Kjo rritje e portofolit përfshin zhanret e ndryshme te lojërave si dhe jep një përzierje të reja të fun-to-play të lojërave që do të luhen në çdo PC, llap top, ose tabletë që kanë të instaluar Windows 8. Lojra Xbox do të jetë e lehtë për të gjetur në pajisjet që kanë të instaluar Windows 8, që gjenden tek aplikacioni “Lojra Xbox”.

 

 

Lista e tërë me 40 tituj në valën e parë të Lojërave Xbox për Windows 8 është si në vijim;

 1. 4 Elements II Special Edition
 2. A World of Keflings
 3. Adera: Episode 1
 4. Adera: Episode 2
 5. Adera: Episode 3
 6. Angry Birds
 7. Angry Birds Space
 8. Big Buck Hunter Pro
 9. BlazBlue Calamity Trigger
 10. Collateral Damage
 11. Crash Course GO
 12. Cut the Rope
 13. Disney Fairies
 14. Dragon’s Lair
 15. Field & Stream Fishing
 16. Fruit Ninja
 17. Gravity Guy
 18. Gunstringer: Dead Man Running
 19. Hydro Thunder Hurricane
 20. IloMilo
 21. iStunt 2
 22. Jetpack Joyride
 23. Kinectimals Unleashed
 24. Microsoft Mahjong
 25. Microsoft Minesweeper
 26. Microsoft Solitaire Collection
 27. Monster Island
 28. PAC-MAN Championship Edition DX
 29. Pinball FX 2
 30. Reckless Racing Ultimate
 31. Rocket Riot 3D
 32. Shark Dash
 33. Shuffle Party
 34. Skulls of the Shogun
 35. Taptiles
 36. Team Crossword
 37. The Harvest HD
 38. Toy Soldiers Cold War
 39. Wordament
 40. Zombies!!!

|tomshardware.com|[divider top=”0″]

SHPËRNDAJE