SHPËRNDAJE

Ndërsa emri  Z10 nga BlackBerry ende nuk është konfirmuar 100%,  specifika për të duken të jetë një gjë e sigurt.

• Processor: Dual Core 1.5GHz Qualcomm Snapdragon
• 4.2 inç, 1280×768, 356PPI
• Kamera: Focus 8MP Auto; Kamera frontale 2MP
• Memory: 2GB RAM, 16GB Hapsirë të brendshme
• WiFi: 802,11 a / b / g / n, 2,4 dhe 5GHz
• MicroSD Slot
• Bateria: 1800mAh
• Lidhshmëria: NFC, microUSB, microHDMI-Out, Bluetooth 4.0 LE |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE