SHPËRNDAJE

Se fundmi kemi dëgjuar shumë lajme dhe thashetheme rreth Sony PlayStation 4. Mirëpo të thënat e fundit janë rreth kontrollorit të PlayStation 4.

Sipas burimeve të CVG-së, Sony do të përjashtoj kontrolloret DualShock, pavarësisht së sa të pëlqyera janë ato nga lojtarët. Kontrollori i PlayStation 4 thuhet së do të jetë ngjashëm si Wii U, me sensorë biometrik dhe ekranin LCD më prekje. Një burim tjetër thotë se inxhinierët e PlayStation janë duke u përpjekur të imitojnë filozofi të njëjta si ndërfaqja e Vita PS.

Prapë se prapë këto mbesin vetëm thashetheme, për me shumë detaje mbetet të shihet në javët apo muajt e ardhshëm, e ne si gjithmonë do të njoftojmë me kohë. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE