SHPËRNDAJE

Konferenca më e madhe rajonale e Teknologjisë së Informacionit dhe të Komunikimit, nën organizimin e STIKK dhe ICK, sjell sërish risi me trendët më të reja në “Digital Transformation, Future of Nearshoring, Enterpreneurship & Open Innovation, Crowdsourcing & Crowdfunding”, ku folës të ndryshëm me ekspertizë globale do të ndajnë përvojat dhe njohuritë e tyre me pjesëmarrësit, prej 30 Tetor deri më 1 Nëntor, në Prishtinë.

kosict2014

Përgjatë tri ditëve, pjesëmarrësit do të kenë mundësi te zhvillojnë edhe takime biznesore (B2B) me 11 kompani nga Gjermania, Norvegjia dhe Finlanda si dhe mundësi prezantimi para investitorëve të jashtëm ne kuadër të programit #PrishtinaFTW (For the Win).

Poashtu, për zhvilluesit softuerik do të organizohen sesione paralele për të prezantuar metodat më të reja të programimit. Për më tepër informata vizitoni: www.kosict.com

Ameble si pjesë e STIKK-ut do të jetë pjesëmarrëse në ketë ngjarje. /ameble

SHPËRNDAJE