SHPËRNDAJE

Zhvilluesit e lojës së popullarizuar Angry Birds, Rovio kanë njoftuar se lojërat e tyre kanë kaluar tashmë 1 miliard shkarkime dhe kanë mbi 263 milion shfrytëzues aktivë në muaj.

Rovio ka vazhduar duke treguar se programet e tyre ishin shkarkuar 30 milion herë gjatë javës së fund vitit dhe 8 milion prej tyre ishin lidhur vetëm në ditën e Krishtlindjeve.

Kjo tregon se përkushtimi ynë për Angry Birds do të rritet edhe me shumë kanë thënë ata, dhe janë të gatshëm që të nxjerrin versione të reja dhe variacione të lojës, për të cilat llogarisin se çfarë do të jenë shifrat vitin e ardhshëm. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE