SHPËRNDAJE

Smartphone-i me më se shumti spekulime Moto X, me në fund e ka një datë lansimi që është paralajmëruar të jetë 1 Gushti. Tanimë është konfirmuar kjo datë dhe Motorola ka dërguar ftesa për ketë ngjarje që mbahet në New York.

Kjo pajisje e modeluar nga Eric Schmidt, nuk do të jetë smartphone-i më i mirë me kamerën me të mirë ose dicka tjetër, por çmimi i tij do të jetë mëse i pershtatshëm për një smartphone që e blen. Ky model gjithashtu është përfolur të paraqitet direkt me versionin e fundit të Android-it, Android 4.3 Jelly Bean. Për të tjera mbetet të shihet javët e ardhshme. |ameble|

Moto X

SHPËRNDAJE