SHPËRNDAJE

Twitter përgaditet të festoj përdoruesin e parë që do të arrijë 30 milion përcjellës (followers). Përdoruesi është kush tjeter përveq se këngtares ekstravagante dhe të shumë përfolur Lady Gaga. Ajo aktualisht ka jo më pak se 29.729.047 përcjellës, dhe pritet që të mbrrij 30 milion për 12 ditë sipas kopanisë Analytics.

Ajo do të pasohet nga Justin Bieber (28.238.847 ), i cili do të marrë 30 milionë pas rreth 50 ditësh dhe Katy Perry (26.950.784) e cila do të ketë 30.000.000 brenda 78 ditë. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE