Përmbledhja Javore - ameble

Përmbledhja Javore

Fillimi Përmbledhja Javore
video

Përmbledhja Javore: 10 Nëntor – 15 Nëntor

Me shpresën që keni kaluar një javë të mirë, po ju sjellim ngjarjet kryesore që kanë karakterizuar teknologjinë këto ditë. Përmbledhja Javore këtë javë nuk...

Përmbledhja Javore: 26 Maj – 31 Maj

Edhe kjo javë ka qenë me plotë risi dhe produkte të reja nga kompani të ndryshme si nga ato vendore gjithashtu edhe ndërkombëtare, andaj...

Përmbledhja Javore: 04 Maj – 09 Maj

Për ju që nuk keni pasur mundësi të informoheni për risit nga bota e teknologjisë gjatë kësaj jave që lamë pas, kemi bërë përmbledhjen...

Përmbledhja Javore: 22 Korrik – 27 Korrik

Si gjithnjë, përmbledhja e të rejave më interesante nga teknologjia përgatitet çdo fundjavë. Çfarë e karakterizon javën që e lamë pas, informohuni në vijim. Edhe një pajisje e...

Përmbledhja Javore: 28 Prill – 03 Maj

Si çdo të diele e cila emërtohet si e Diela Sportive, tek ne është e Diela e Teknologjisë me ç' rast përpilojmë një përmbledhje...

Përmbledhja javore: 01-05 Janar

Java  që e lamë pas ishte javë e fundit të vitit 2012, një javë e përmbylljes së një kapitulli të vjetër. Edhe ne si...

Përmbledhja Javore: 25 Gusht – 30 Gusht

Ishte një javë me shumë risi nga bota e teknologjisë, një javë ku janë prezantuar dhe lansuar shumë pajisje të reja, andaj ndani disa...

Përmbledhja Javore: 24 Qershor – 29 Qershor

Për ju që nuk keni pasur mundësi të informoheni për risit nga bota e teknologjisë gjatë kësaj jave që lamë pas, kemi bërë përmbledhjen...

Përmbledhja Javore: 17 Qershor – 22 Qershor

Për ju që nuk keni pasur mundësi të informoheni për risit nga bota e teknologjisë gjatë kësaj jave që lamë pas, kemi bërë përmbledhjen...

Përmbledhja Javore: 25 Mars – 30 Mars

Ju që përveç fotografive argëtuese, ketë javë nuk keni pasur kohë të shikoni apo lexoni për ngjarjet më të reja rreth teknologjisë, këtu kemi paraqitur një...

Përmbledhja javore: 19-24 Nëntor

Sot është e diel dhe është dita e përmbledhjes së gjërave më interesante nga bota e teknologjisë të paraqitura gjatë kësaj jave nga ne. Kësaj...

Përmbledhja Javore: 14 Korrik – 19 Korrik

Për ju që nuk keni pasur mundësi të informoheni për risit nga bota e teknologjisë gjatë kësaj jave që lamë pas kemi bërë përmbledhjen...
11,102FansaPëlqeje
63NdjekësNdjek
3,212AbonentëAbonohu

REKLAMA