SHPËRNDAJE

Mac Book Air 1Apple ka përditësuar të dy modele MacBook Air 11 inç dhe MacBook Air 13 inç me procesor më të shpejtë nga Intel Core Haswell 1.4GHz i5, ndërsa RAM-i i integruar ka mbetur i njëjtë, 4GB.

Përveç përditësimit të harduerit, Apple po ashtu ka bërë edhe zbritjen e çmimeve për të gjitha modelet e reja të MacBook Air 2014 për rreth 100 $.

Çmimi për versionin MacBook Air 11 inç 2014 në Mbretërinë e Bashkuar tani më është 749 £ ndërsa modeli tjetër MacBook Air 13 inç ka çmimin 899 £. /ameble