SHPËRNDAJE

Rovio ka njoftuar se loja e fundit e tyre Angry Birds Epic është e gatshme që nga sot për të shkarkuar në platforma të shumëfishta.

Karakteret në Angry Birds Epic janë një përshtatje të përsosur për një rol në lojë, sepse ata kanë personalitete të forta duke përfshi edhe superfuqi individuale.

Angry Birds Epic është pothuajse e gatshme për të gjitha platformat duke përfshi pajisjet iOS nga Apple, pajisjet Android nga Google, pajisje të Windows Phone si dhe gjithashtu pajisje nga Amazon.

Video zyrtare për lojën Angry Birds Epic është paraqitur më poshtë. /ameble

 

SHPËRNDAJE