SHPËRNDAJE

Facebook 5.0 Windows Phone 8Facebook ka lëshuar një version të ri të aplikacionit Facebook celular për platformën Microsoft Windows Phone 8, i cili vjen me një varg veçorish të reja.

Ky përditësim i madh sjell shumë tipare të reja dhe përmirësime duke përfshirë një ri-dizajn të plotë të ndërfaqes së përdoruesit, navigacion të përmirësuar, mbështetje për foto, ndarjen e mesazheve, Facebook Timeline pikëpamje, dhe shumë mundësi të tjera. Këto përmirësime të bëra janë pikërisht ato që shumë përdorues ishin duke i kërkuar.

Aplikacioni Facebook 5.0 për Windows Phone 8 mund të shkarkohet drejt për së drejti nga Marketplace për Windows Phone dhe është pa pagesë. |ameble|

SHPËRNDAJE