SHPËRNDAJE

Shërbimi i njohur Viber, që shërben për mesazhe dhe thirrje të menjëhershme nëpërmes VOIP (Voice over IP) për smartphone, tani ka lansuar një aplikacion edhe për Desktop.

Versioni Viber Desktop App 3.0 u sjell përdoruesve mundësi të njëjta të shërbimeve, duke ju ofruar mundësinë të shijoni atë edhe në kompjuter desktop. Shiko video ilustrimin e më poshtëm:

[youtube id=”NEqS5W-KfRw” width=”600″ height=”350″]

Aplikacioni Viber nuk mund të instalohet pa pasur një numër aktiv. Ky aplikacioni posedon mundësinë e sinkronizimit të mesazhet tuaja përmes smartphone-it dhe aplikacionit desktop, kështu që të gjitha mesazhet tuaja shfaqen në të dyja platformat. Nëse mesazhet fshihet nga një platformë ato gjithashtu do të fshihen edhe nga platforma tjetër. |ameble| 

SHPËRNDAJE