SHPËRNDAJE

VivoBook-X102BAASUS i ri VivoBook X102BA është një netbook me përmasa të mesme sasa një laptop  i cili ka të integruar ekranin 10.1 inç me rezolucion prej 1366 x 768 pikësela si dhe procesorin 2-berthamor nga AMD Mobility Elite (Temash) A4-1200 i mbështetur me 4GB RAM.

Karakteristika të tjera të ASUS X102BA VivoBook përfshijnë dy porte USB 2.0, një port USB 3.0, një port Gigabit LAN, lexuesi për SD kartelë dhe përkrahë lidhjet me Bluetooth 4,0 HDMI dhe VGA.

ASUS ka krijuar dy opsione të këtij modeli me hapësirë të brendshme prej 320 GB apo 500 GB, por për fat të keq nuk janë modelet e reja SSD.

Çmimi fillestar për ASUS VivoBook X102BA me 32GB hapësirë në Asus WebStorage cloud dhe Microsoft Home Office është 440 $. |ameble|

SHPËRNDAJE