SHPËRNDAJE

Seagate ka lansuar serinë e re të disqeve të jashtme (external) në formën “Seagate Wireless Plus” me sinkronizim edhe për pajisjet mobile. Seria Seagate Wireless Plus përfshin tri modele me kapacitetete të ndryshme ku përdoruesit mund të zgjedhin, duke filluar nga 500 GB për 149.99$ ose 1 TB për 179.99$ deri 2 TB për 199.99$.

Seagate Wireless Plus i ri u mundëson përdoruesve për tu kyçur në të dhënat e tyre në çdo kohë madje edhe sinkronizimin automatikisht me Dropbox ose Google Drive. Disqet e jashtme kur konfigurohet si Hub, mund të lidhet deri me shtatë pajisje tjera smartphone, tablet ose edhe PC.

[youtube id=”WGXEs-zHJ4M” width=”600″ height=”350″]

Seagate Wireless Plus gjithashtu përkrah Smart TV, DNLA dhe AirPlay, dhe është i pajisur me baterinë që qëndron 10 orë, lidhjen e shpejtë USB 3.0, përkrah gjithashtu platformat iOS, Android, Kindle Fire dhe Windows 8/RT .

Këto disqe nga Seagate në dispozicion për shitje janë nga sot, dhe për më shumë informata mund të merrni nëpërmes uebfaqes së tyre. /ameble

SHPËRNDAJE