SHPËRNDAJE

Në një nga postime më të hershme, ju kemi njoftuar për një rekord të shkarkimeve të lojës FIFA 13 demo, ku janë bërë 2 milion shkarkime brenda 3 ditëve. Një lajmë i mirë për adhuruesit e  lojërave të futbollit është se që nga sot, versioni final i FIFA 13 është lansuar në treg dhe është në dispozicion për Xbox 360, Sony Playstation 3 dhe PC. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE