SHPËRNDAJE

Pronarëve të smartphone-ve Android që posedojnë  OTG (On-The-Go) të aktivizuar, ndoshta mund t’ju interesoj për Flash memorien e re Ultra Dual USB Drive 3.0 për smartphone, të prodhuar nga SanDisk dhe lansuar sot në panairin CES 2015.

SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0

Flash memoria e re SanDisk USB 3.0 posedon aftësinë e transferimit te të dhënave deri në 130 MB për sekondë dhe është e pajisur me një jack mikro USB në njërën anë kurse në anën tjetër USB 3.0.

Fillimisht SanDisk për ketë pajisje të vogël do të ofroj USB me kapacitet prej 16 GB deri në 64 GB, kurse çmimet fillojnë nga 23 $ për 16GB dhe rritet në 65 $ për versionin 64GB. Për më shumë informacione lidhje me këtë Flash memorie për smartphone mund të gjeni në ueb-faqen e tyre. /ameble

SHPËRNDAJE