SHPËRNDAJE

Samsung ka lansuar modelin ekskluziv Samsung Galaxy Note Edge me kristale Swarovski i perbere nga rreth 1800 kristale Swarovski me shkëlqim në tërë pjesën e pasme të pajisjes.

Krijimi i pajisjeve nga kristalet sikurse, kufjet, telefonat, laptopët, tabletet, orët madje edhe shishe shampanjë, është bërë një trend botëror të dezajnuar për grupit të caktuar të njerëzve të famshëm.

Në video të më poshtme është prezantuar modeli i limituar i Galaxy Note Edge me kristale Swarovski.

Sa i përket çmimit, ende nuk është bërë të ditur, por nisur nga fakti se ky model është i veçantë, i limituar si dhe është krijuar nga kristale Swarovski, çmimi mund të jetë nga 10.000$ deri në 15.000$. /ameble