SHPËRNDAJE

LaCie dhe Porsche Design kanë prezantuar flash drive-in e ri USB 3.0, të quajtur LaCie Porsche Design USB Key, e cila sipas Lacie nga ky version është drive-i më i vogël në treg momentalisht.

LaCie Porsche Design USB Key vjen me shpejtësi të transferimit deri në 95MB/s dhe do të jetë në dispozicion me zgjedhje prej 16GB ose 32GB. Kjo gjithashtu posedon mënyrën e enkriptimit 256-bit dhe me të ofrohet një vit hapësirë pa pagesë në Wuala Cloud Storage. Çmimet e tyre do të fillojnë nga 30€ për 16GB kurse 50 për 32 GB.

[youtube id=”TBlF154vt8c” width=”600″ height=”350″]

Për më shumë informata dhe dizajnin e saj mund të gjeni në uebfaqen e Lacie-s. |ameble|