SHPËRNDAJE

Intel HTML5Intel ka lansuar shërbimin e tyre platformë, në formën Intel HTML5 App Development Environment, e cila përfshinë një grup veglash të ndër-platformave HTML5 të cilat janë krijuar për të ndihmuar zhvilluesit që sa me lehtë të krijojë aplikacione HTML5 për seri të ndryshme të pajisjeve mobile.

Intel për ketë ka shpjeguar duke thënë:

“Për shkak se HTML5 është e ardhmja në botën e zhvillimit të aplikacioneve, Intel beson se është e rëndësishme ti ndihmojmë zhvilluesve në përvojë e tranzicionit në qasjen e ndër-platformave në mënyrë që të mund të nxjerrim aplikacione dhe lojëra në pothuajse të gjitha platformat informatike moderne.

Përdorni fuqinë e HTML5 dhe mjetet kyçe të platformës Intel. Me Intel® XDK, zhvilluesit me të vërtetë mund të “zhvillojnë atë një herë, dhe të lansojn për shumë pajisje.” Zhvillo aplikacione për tablet iOS, smartphone iOS, tablet Android, smartphone Android, Google Play Store, Amazon App Store, Mozilla App Store, Facebook App Center, dhe Google Chrome “.

Për më shumë informata për sa i përket Intel HTML5 App Development Environment mund të gjeni në uebfaqen e tyre të internetit Intel.

Gjithashtu ju që keni përdorur edhe me herët vegla HTML5 për aplikacione mobile atëherë e keni me lehtë përdorimin e veglave të Intel-it. |ameble|

SHPËRNDAJE