SHPËRNDAJE

Samsung Galaxy RingDisa ora më parë Samsung lansoi edhe një pajisje e cila i takon familjes tani më të njohur, Galaxy. Samsung Galaxy Ring i madhësisë 4 inç  vjen me sistemin operativ Android 4.1, me procesor 4-bërthamor 1.4 GHz, 1 GB RAM, hapësirë të brendshme për ruajtje 4 GB, kamerë të pasme 5 megapikselë si dhe atë frontale 1.3 megapikselë.

Ajo që duhet të ceket është se çmimi i tij do të jetë vetëm 179 $. |Ameble|