SHPËRNDAJE

Pas disa muajsh të lansimit testues (Beta) të iOS 6.1, Apple tani ka lansuar versionin e plotë, për të gjithë ata që përdorin iPhone, iPad dhe iPod touch. Sipas 9to5Mac, versioni i ri i sistemit operativ mobil Apple do të paraqesë mbështetje të zgjeruar për lidhjet LTE, aftësinë për të përdorur aplikacionin Siri dhe përmirësimet në iTunes Match duke shtuar kështu aftësinë që të lejoj abonentë për të shkarkuar këngë individuale nga iCloud.

Apple para se të nxjerr në pah versionin përfundimtar, për zhvilluesit këto ndryshme i kishte lansuar shumë me herët . |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE