SHPËRNDAJE

Mozilla ka lansuar versionin e ri të Firefox 29 i cili është një përditësim i madh për kompaninë  duke sjellë një dizajn të ri në shfletuesin ueb  si dhe një sërë tiparesh të reja.

Firefox dizajni vjen me një varg të ndryshimeve duke përfshirë një menu Firefox të re e cila ka të mbledhur të gjitha funksionet e Firefox në një vend.

Se çfarë ofron versioni i ri mund të informoheni më hollësisht në videon e më poshtme.

[youtube id=”cldTJinQxuw” width=”600″ height=”350″]

Ju mund të shkarkoni versionin e fundit të Firefox në faqen zyrtare të Mozilla ose nëpërmjet këtij linku – Shkarko Firefox 29. /ameble

SHPËRNDAJE