SHPËRNDAJE

Java që e lamë pas ishte java e prezantimit të modelit të fundit të serisë Galaxy nga Samsung, Galaxy S5.

Tani më shumica edhe prej jush keni kuptuar se çfarë specifika ka kjo pajisje, si dhe keni pasur mundësinë të shikoni edhe drejtpërsëdrejti ngjarjen e lansimit të tij.

Disa minuta më parë, Samsung kishte publikuar një video zyrtare për modelin e ri Galaxy S5 me ç’ rast është bërë edhe njoftimin për mundësit dhe funksionet e modelit të ri. /ameble

[youtube id=”-XseHZyvGtg#t=87″ width=”600″ height=”350″]

SHPËRNDAJE