SHPËRNDAJE

Leap Motion ka njoftuar se sistemi i tyre për kontrollimin e lëvizjeve tani është integruar me Google Earth, dhe u mundëson përdoruesve për të lundruar botën me kontrollerin Leap Motion 3D.

Gjatë kësaj jave Google gjithashtu ka lansuar versionin e ri Google Earth Pro 7.1 me te cilën mund te shikoni çdo vend në botë apo edhe jashtë botës sonë, si galaktikat në hapësirën kozmike etj.

Shiko videon duke lundruar me Leap Motion në veprim me Google Earth.

[youtube id=”RebX7YEn3GQ” width=”600″ height=”350″]

Për më shumë informacione për integrimin e Leap Motion me Google Earth mund të gjeni në blogun e Google-it më të cilin është festuar edhe dita e tokës. |ameble|

SHPËRNDAJE