SHPËRNDAJE

Kërkuesit në Japoni kanë zbuluar “Lëkurën Elektronike” që mund të vendoset në trupin e njeriut. Është 10 herë më e hollë se qeliza e lëkurës dhe më e ndritshme se një pupël.

Ajo do të ketë shumë përdorime si shikimi i gjendjes tuaj shëndetësore, Ajo mund të vendoset si një Tattoo elektronike ose në të ardhmen si një Televizor në trupin tuaj.

Profesori Takao Someya i Universitetit të Japonisë shpjegoi për BBC Click se si funksionon kjo paisje.

SHPËRNDAJE