SHPËRNDAJE

Lenovo SignPhablet-et kërkohen nga shumë përdorues që duan diçka më të madhe se një smartphone, por më të vogël se një tabletë 7 inç. Samsung në thelb zotëron këtë treg me pajisjet e saj Galaxy Note, por edhe këta kanë konkurrencën e tyre.

Lenovo mund të jetë vetëm një konkurrent që tani po spekulohet se është duke punuar në një phablet me platformën Windows Phone. Pajisja thuhet të vij me procesorë 4-bërthamor dhe ekran të plotë HD 1080p. Ndërsa për karakteristika tjera dhe emrin e tij ende nuk dihen, por padyshim që madhësia e ekranit do të jetë në mes të 4.7 deri 5 inç.

Si do që të jetë Lenovo si kompani e produkteve të suksesshme më ketë mund të ketë sukses të madh. |ameble|

SHPËRNDAJE