SHPËRNDAJE

Lenovo në CES 2013 ka shtuar një pajisje tablet të gjitha në një (all in one) në formacionin e tyre Lenovo IdeaCentre Horizon, edhe pse kjo nuk është një pajisje tablet e zakonshme (all in one) sepse mund të rrëzohet dhe është stabile në një tryezë.

Lenovo IdeaCentre Horizon përmban ekran 27 inç të plotë HD me rezolutë 1920×1080 pixel, dhe vjen me procesorë Intel Core i3, Core i5 dhe Core i7.

Specifikat tjera të kësaj pajisje përfshijnë me mundësi zgjedhje të kartelës grafike NVIDIA GeForce GT 620M GPU dhe deri në 1TB e integruar, Lenovo kanë thënë se do të jetë në dispozicion nga fillimi i verës me çmime duke filluar nga 1699 $. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE