SHPËRNDAJE

Lenovo ka shpalosur dy ultrabooks te ri – IdeaPad U310 dhe U410. Për herë të parë këtë vit ka dal në CES, që vijnë me procesorë Bridge Intel Ivy dhe në kombinim me 32GB SSD dhe 500GB hard drive. Ata përkrahin deri ne 1TB storage. Të dy këta ultrabooks kanë ne funksion teknologjinë Intel anti-theft qe nëse vidhet i jap drejt pronarit të çaktivizoj PC-të remotely(nga distanca) apo ta gjej pajisjen duke përdorur metodën GPS. Veçori tjetër të këta ultrabooks është gjithashtu teknologjia Enhanced Lenovo 3 që mundëson startimin më të shpejtë. IdeaPad U310 ultrabook ka një ekran sportiv 13.3-inch HD, ndërsa U410 ka një ekran 14-inch. Të dy modelet kanë ne dispozicion këto ngjyra: Aqua e kaltër, Sapphire e kaltër, Cherry Blossom rozë, e kuqe metalike dhe grafit hiri.|ameble|

[nivo_slider source=”post” link=”none” size=”600×360″ limit=”10″ effect=”Random” speed=”600″ delay=”3000″]

IdeaPad U310 specifikat:

Intel 3rd Genuine Core i5-3317U ( 1.7 GHz, 3MB L3 Cache)
Genuine Windows 7 Home Basic (64 bits)
4G( 1x4GB) DDR3 1600 MHz/ 500G HDD + 32GB SSD
1.0 MP (720p) HD Camera
Bluetooth 4.0
13.3-inch HD LED Screen
 

IdeaPad U410 specifikat:

Intel 3rd Genuine Core i5-3317U ( 1.7 GHz, 3MB L3 Cache)
Genuine Windows 7 Home Basic (64 Bits)
4G( 1x4GB) DDR3 1600 MHz / 500G HDD + 32GB SSD; 1GB Graphics
1.0 MP (720p) HD Camera
Bluetooth 4.0
14-inch HD LED Screen [divider top=”0″]
SHPËRNDAJE