SHPËRNDAJE

Ketë javë Lenovo zyrtarisht zbuloi smartphone-in e tyre të ri Lenovo K860, i cili ka qenë i projektuar qe tu ofrojë përdoruesve me të mirat e një tableti të vogël ose smartphone të kombinuar.

Lenovo K860 është i pajisur me një ekran HD 5-inch me prekje (touchscreen), rezolucion 1280X720, dhe është i pajisur me një procesorë të fuqishëm quad-core Samsung Exynos 4412, i mbështetur nga 1GB RAM. Karakteristika të tjera të Lenovo K860 përfshijnë një kamerë te pasme 8 megapixel dhe një tjetër para 2 megapixel, K860 do të ofrohet me sistemin operative te Androidit Ice Cream Sandwich (ICS).

Lenovo e re K860 do të ketë çmimin rreth 344 dollar. Fillimisht do dal ne shitje për tregun e Kinës, dhe fatkeqësisht ende nuk ka asnjë informacion për çmimin ose disponueshmërinë në vendet tjera të botës. |engadget.com| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE