SHPËRNDAJE

Apple sot ka lëshuar versionin e plotë të iOS 8.1, përditësimin e fundit të platformës së tyre iOS për pajisje mobile, në të cilën është i përfshirë edhe opsioni Apple Pay (mundësia për pagesë).

iOS 8.1 (1)

Kjo nuk është e tëra që është përfshirë në ketë përditësim, në fakt, në qoftë se jeni përdorues i rregullt i iOS-it dhe në qoftë se keni versionin OS X Yosemite të instaluar në pajisjen tuaj Mac, atëherë ka shumë karakteristika të reja për t’u shijuar. Përveç Apple Pay, iOS 8.1 sjell përsëri funksionin “roll” të kamerës, i cili ishte hequr në lansimin e versionit të plotë të iOS 8, por më pastaj është kërkuar të kthehet nga përdoruesit e iPhone-it.

Karakteristika të tjera përfshijnë SMS Continuity, që përmes sistemit OS X Yosemite do të keni mundësinë të pranoni dhe t’ju përgjigjeni mesazheve me tekst (SMS). Gjithashtu, përditësimi i ri sjell edhe mundësinë e krijimit të një Hotspot-i me kompjuterë OS X Yosemite, duke ju lejuar që të lidheni nëpërmes iPhone-it tuaj sa herë që ju gjendeni jashtë rrjetit Wi-Fi.

Pra është një listë e gjatë e përditësimit, detaje e plota mund t’i shohim në ditët në vijim. /ameble