SHPËRNDAJE

Një prej industrive që ngadal po shuhet është zhvillimi e fotografive, mirpo LG nuk mendon ashtu dhe ka prezantuar foto printerin mobil të quajtur Foto Compact. LG pretendon që ky është printeri më i vogël në botë që peshon 212 gram me dimensione 7.2 cm x 12.cm x 2.4cm.

Printeri është i pajisur me NFC dhe Bluetooth që mundson transferin e fotove pa tela duke përdorur pajisjet Android me aplikacionin që do të jetë në dispozicion në Google Play. Printeri Foto Pocket nga LG e ka baterinë dhe ngjyrën (cartridge) të integruar mbrenda në pajisje dhe është i aftë të shtypë foto me dimensione 5.08 x 7.62.

Printeri do të dal në treg me tre ngjyra të ndryshme argjend, portokall dhe rozë me një çmim prej 150 Euro. |LG| |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE