SHPËRNDAJE

SONY DSCLG ditën e djeshme ka dërguar një e-mail duke njoftuar dhe bërë thirrje për një ngjarje mediale që do të mbahet në qytetin e New York-ut më 7 Gusht.

E-mail-i ishte shumë i shkurtër dhe nuk ofronte ndonjë informacion më tepër se çfarë mund të presim nga kjo ngjarje. Nëpërmes email-it kërkohet nga të gjithë të jenë të vetëdijshëm në mënyrë që të mund të bëjnë rezervimet e udhëtimit dhe të bëjnë plane të nevojshme për pjesëmarrje në ketë ngjarje. Për më shumë informacione mbetet të shihet  në javët e ardhshme. |ameble|

SHPËRNDAJE