SHPËRNDAJE

LG G3 Lollipop 5.0Javën e kaluar kemi shfaqur pamjet e Lollipop në pajisjen LG G3, kurse tani kompania LG ka konfirmuar se smartphone-i i tyre G3 këtë javë do të filloj të marrë versionin e fundit të Android-it, Android 5.0 Lollipop. Të gjitha karakteristikat që janë prezantuar për ketë version do të jenë të përfshira në ketë përditësim për G3-in, duke përfshirë notifications, visual enhancements, si dhe mundësinë për të zhbllokuar pajisjen me anë të orës Android Wear.

LG po mburret me atë se është “prodhuesi i parë global për smartphone i cili ofron përditësimin e Lollipop-it,” e që teknikisht është e vërtetë. Motorola ka pretenduar të jetë e para, duke e lëshuar përditësimin javën e kaluar për smartphone-in e ri Moto X, megjithatë, kjo ka qenë vetëm një provë, kështu që vetëm një pjesë e vogël e përdoruesve do ta marrin. LG, nga ana tjetër, po sjellë versionin Lollipop për të gjithë ata që posedojnë G3-in. /ameble