SHPËRNDAJE

LG ka njoftuar për nisjen e modelit të ri LG 4K OLED TV i cili do vije me dy madhësi të ndryshme të ekranit, modeli LG 77EG9700 i cili vjen me një ekran 77 inç dhe modeli LG 65EC9700 i cili vjen me një ekran 65 inç.

Të dyja këto modele të LG 4K OLED vijnë me një ekran të lakuar me rezolucion prej 3840 x 2160 pikselëve, për të cilat kompania tani më ka filluar të marrë para-porosi në Korenë e Jugut.

“Pajisjet TV me teknologjinë OLED brenda pak vitesh pritet të tejkalojnë në shitje pajisjet me teknologjinë LCD dhe asnjë kompani nuk është më mirë e përgatitur për këtë se sa kompania LG,” shtoi Kryeshefi i kompanisë.

LG nuk ka njoftuar për ndonjë çmim për modelet e reja të LG 4K OLED TV, por një gjë e tillë pritet të bëhet në IFA 2014 muajin e ardhshëm. /ameble

SHPËRNDAJE