SHPËRNDAJE

LG LogoLG me herët kishte konfirmuar se është duke punuar në ekrane të lakuara për smartphone dhe se shumë do të fillojë prodhimin masiv të tyre gjatë këtij muaji. Reuters tani ka dëgjuar se nga muaji i ardhshëm LG ka plane të nxjerr një smartphone të ri që përdorë ekrane të tilla. Ekrani me madhësi 6 inç do të jetë lakues nga fundi në krye, ka thënë Reuters.

Është e mundshme që ekranet fleksibile të përdoren për të krijuar lakesë në smartphone ose tablet, dhe normal që kjo do të jetë më e fortë nga prishjet se sa ajo normale, edhe pse kjo teknologji di ti bëjë vetë përdoruesit kurioz që të luajnë me pajisjen e tyre fleksibile.

Përveç LG-së, sipas disa raporteve gjithashtu edhe Samsung ka në plan të lansoj ekrane të lakuara të smartphone-ve gjatë këtyre muajve në vijim. |ameble|

SHPËRNDAJE