SHPËRNDAJE

LG ka njoftuar për version e ri të tyre të telekomandës Magic Remote për serinë smart TV, ajo vjen me zë, gjeste kontrolluese si dhe timonin kontrollues scroll. Kjo pajisje mund të përdoret gjithashtu si telekomandë universale.

“LG është e angazhuar që të ofroj zgjidhje të reja për shtëpi, dhe Magic Remote është një shtyllë kryesore e përdoruesve me përvojën 3D Kinema ne smart TV”, tha Havis Kwon.

Demonstrimi për Magic Remote do të behët në CES 2013 qe mbahet në janar, detajet për çmimin dhe disponueshmërin nuk janë dhënë deri më tani. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE