SHPËRNDAJE

Nga tani mund të porositni LG Optimus L7 II nëpërmjet Amazon.de për vetëm 249 €.

Është një smartphone me ekran 4.3 inç LCD me rezolucion WVGA me një dendësi të 217ppi.  LG Optimus L7 II ka një dual-core procesor 1GHz Snapdragon Qualcomm, 768MB RAM dhe 4GB hapësirë të brendshme e cila mund të zgjerohet deri në 32 GB nëpërmjet micro SD kartelës. Kamera frontale është 8 Megapixel ndërsa ajo frontale 3 Megapixel dhe ka të instaluar sistemin Android 4.1.2.

Smarthone-t LG Optimus nga seria L deri më tani janë shitur më shumë se 10 milion njësi. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE