SHPËRNDAJE

LG po përgatitet për një ngjarje në qytetin e New York-ut më 7 Gusht dhe për ketë ngjarje ajo ka publikuar një video paralajmëruese për ketë ngjarje të madhe. Reklama thotë “Great 2 Have You!” që tregon qartë për smartphone-in G2 që gjithashtu pritet të jetë temë e kësaj ngjarje. Për modelin G2 është përfolur disa herë dhe gjithsesi se jemi duke pritur të jetë një smartphone me specifika të larta, mundësisht me procesorë Snapdragon 800.

[youtube id=”2yYB8RZukKU” width=”600″ height=”350″]

Reklama në vete nuk tregon shumë dhe vazhdimisht thotë: për mua, ju jeni të përsosur, nga G … (“To me, you are perfect, from G…”), kështu që nuk jemi të sigurt se çfarë mund të presim saktësisht, por kjo qe e quajnë ata “perfekt” është mirë të jetë vërtet perfekt.

Ne do të shfaqim ketë ngjarje drejtpërdrejt nga LG më datë 7 Gusht, deri atëherë qëndroni me ne. |ameble|

SHPËRNDAJE