SHPËRNDAJE

[MWC 2013] Të kthehemi në kohën e me hershme kur kompanitë e mëdha si Nokia dhe Samsung bënin përpjekje për të prodhuar telefonat më të vogël që është e mundur. Kjo tani sigurisht së ka ndryshuar, telefonat e zakonshëm kanë ndryshuar në smartphone gjithashtu prodhimet bëhen sipas madhësive të ndryshme.

Përderisa kjo qëndron kështu si është për pajisjet smartphone, një përpjekje tjetër është paraqitur ditët e sotshme, kompania LG ka zbuluar atë që ata kanë pretenduar të bëjnë që sa kohë, mbushësin pa tela me të vogël në botë. I quajtur WCP-300, ky mbushës baterie do të mbush çdo pajisje Qi, të tilla si Google Nexus 4, LG Optimus G Pro, Vu II dhe LTE II. Krejt kjo i bie që në të ardhmen e afërt neve do të na gjenden kësi lloj pajisjeve mbushëse nëpër gjepat tonë.

LG ka në plan ta nxjerr për treg ketë pajisje WCP-300 në te gjitha vendet e botës, dhe do të kushtojë rreth 60 $. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE