SHPËRNDAJE

LG ka njoftuar për monitorin e tyre të ri LG Touch 10 që është projektuar posaçërisht për sistemin operativ të Microsoft-it Windows 8.

LG Touch 10 me prekje (touchscreen), i cili është 23 inç ju mundëson të përdorni deri në 10 gishta përnjëherë në ekran.

“Ky është një produkt i ri bindës dhe tregon së LG është një udhëheqës i industrisë në zhvillimin e brezit të ardhshëm në monitor me prekje (touch monitor)”, tha JJ Lee, nën-President Ekzekutiv dhe Shef i Njësisë së Biznesit në IT në kompaninë LG Home Entertainment. Ne besojmë se kjo teknologji do të sjell në sprovë dhe të frymëzojë zhvilluesit e programeve dhe përdoruesit njësoj ka shtuar ai ”

Sipas LG-së, Touch 10 është projektuar për të sjellë një tabletë me përvojë për kompjuterët me Windows 8, ajo do të fillojë me shitje në Kore muajin e ardhshëm pastaj Europë dhe tregjet e tjera, ende nuk ka detaje për çmimet. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE