SHPËRNDAJE

LG OLED 77LG në ngjarjen IFA ka shfaqur zyrtarisht atë që pretendon të jetë me i madhi në botë televizionin OLED 77 inç me definicion ultra HD. Ky televizion ka ekran të lakuar të ngjashëm me modelin e kaluar të cilin kompania e kishte prezantuar gjatë CES 2013 në Janar.

Kompania për ketë model karakteristikat ende po i mban në fshehtësi, e vetmja që dihet deri me tani është se premton kontrast dhe ngjyra mahnitëse, përkrah rezolucionin 4k rezolutë ultra HD. Kompania thotë gjithashtu se është televizioni OLED i lakuar më i madhi në botë.

Nuk ka ende asnjë detaj se sa do të ketë çmimin. Shumë nga prodhuesit e mëdhenj nxjerrin ekrane të mëdha si koncept nëpër panaire dhe ne sasi të mëdha i prodhojnë vetëm nëse paraqitet nevoja nga blerësit. |ameble|

SHPËRNDAJE