SHPËRNDAJE

LG ka shfaqur sot një TV të re OLED në CES, edhe pse kjo është pak më ndryshe se HDTC tuaja standarde, ajo përmban ekran të lakuar OLED, dhe ofron kino 3D.

Ekrani i LG-së EA9800 përmban madhësinë 55 inç OLED të lakuar, dhe përdor teknologji WGRB me sistemin katër ngjyrësh të pikselve të cila përfshin ngjyrën e bardhë natyrisht si dhe ato standarde kuqe, gjelbër dhe kaltër.

LG nuk ka dhënë ndonjë hollësi se kur modeli i ri EA9800 do të jetë në dispozicion, gjithashtu nuk ka detaje për çmimet, edhe pse dyshohet se kjo pajisje mund të jetë një pajisje mjaft e shtrenjtë, nëse jepet ndonjë informacion, ne do të ju njoftojmë. |ameble| [divider top=”0″]

SHPËRNDAJE